2019-07-20 Juli The Rolling Stones Museum

THE ROLLING STONES MUSEUM 2019Beste Muziekvrienden,

Mick, Keith, Charlie en Ronnie - ook bekend als The Rolling Stones - komen naar Zalencentrum De Schakel in Reuver. Nou ja, misschien niet in persoon, maar in niet minder dan een indrukwekkende vorm. Lou Giesen, mega fan en met meer dan 125 live concerten in de pocket heeft samen met Rolling Stones vriend Klaus Ritzer met meer dan 75 live concerten uit Essen Duitsland nemen een zeer uitgebreide verzameling memorabilia aan voor een 6 weken durende tentoonstelling in De Schakel, van 20 juli t/m 18 augustus 2019 waaronder enkele bijzondere, individuele stukken.

Deze uitgebreide verzameling is de nalatenschap van Reinhold Karpp 1946-2012 †, een Rolling Stones fan van het eerste uur..

Deze grootste privé collectie in Europa van The Rolling Stones wordt op zaterdag 20 juli om 17.00 uur geopend door dochter Lene Annette Karpp met aansluitend live muziek van een Stones Tribute Band.