2019-12-14 December Winterblues

WINTERBLUES 2019

Op zaterdag 14 december is ons 1ste Winter Blues met 3 bands n.l. Joost de Lange “Rock / Blues Experience “ met een tribute To Rory Gallagher, Kai Straus & The Electric Blues All Stars en Marcel Scherpenzeel Band.

Marcel Scherpenzeel Band

Bluesrock muziekkant Marcel Scherpenzeel behoeft nauwelijks nog introductie. Van jongs af had hij al zijn eigen band waarna hij in 2008 de bekende band “Wolfpin” oprichten. Deze band heeft veel begrip en erkenning verworven onder zijn zeer vele fans. Na deze succesvolle periode werd Marcel de zanger / gitarist bij Band of Friends, met de originele bandleden van Rory Gallagher. Met deze band speelt hij op alle grote festivals in Europa, zelfs heeft hij met Band of Friends reeds 3 keer in een volle Zalencentrum De Schakel de pannen van het dak gespeeld. Nu met zijn eigen band staat hij te popelen om nogmaals alles uit de kast te halen in Zalencentrum de Schakel.

Kai Straus & The Electric Blues All Stars

Deze Duitse gitarist is na een tijdje bij Memo Gonzales & The Bluescasters te hebben gespeeld in 2014 voor zichzelf verder gegaan. En hoe, met heel veel succes en winnaar van 4x Blues Awards “beste Band”, “beste Gitaarspeler”, “Beste CD” o.a. Liefhebbers van Chicago blues en een ode aan div. fameuze bluesgitaristen kunnen hun hart ophalen met deze uitstekende band.

Joost de Lange Rock / Blues Experience


Voor de echte liefhebbers van helaas veel te vroeg overleden topmuzikant Rory Gallagher ( 14 juni 1995 ) komen deze avond behoorlijk aan hun trekken. Zoals verwacht is al een liveoptreden van deze band een stevige bluesrock met spetterend gitaarwerk krachtig basspel en strakke drums. De muziek staat als een huis, en de ode na Rory Gallagher zal inslaan als een bom..

Zaal open 18.45 uur - Aanvang 19.15 uur.
Tickets: Voorverkoop € 15,00 euro Avondkassa € 20,00.

Voorverkoopadressen:.
Reuver: Zalencentrum de Schakel ( Ook via mail ) info@zalencentrumdeschakel.nl.
Tegelen: Sigarenmagazijn De Heide .
Swalmen: Boekhandel van Heijster.
Roermond: Primera – Hamstraat.
Venlo: Primera - Maasstraat