24-11-2018 Ruiver Rock Tribute

RUIVER ROCK TRIBUTE part 4


De 4e Ruiver Rock Tribute beloofd nu al legendarisch te worden! De internationale line up met top tributes uit 3 verschillende Europese landen is om je vingers bij af te likken.
Uit de UK hebben we de Worlds leading Foo Fighter tribute weten te strikken.. THE FOUR FIGHTERS (UK) Zij vieren die avond ook hun 15 jarig bestaan als werelds sterkste Foo Fighter tribute… Er is geen enkele FF tribute die zo strak is als deze en frontman Iain Angus is gelijk aan Dave Grohl, een brok Rock n Rolll!!!
Daarnaast hebben we niemand minder dan THE ULTIMATE GUNS N ROSES uit ons eigen Nederland…Laatste 2 jaar is deze band niet meer weg te denken van de tribute festivals en podia en maken ze furore in zowel Nederland als Belgie.. The Ultimate Guns N’ Roses Tribute is de meest lijkende en gevaarlijkste Guns N’ Roses Tribute die er is…, zij levert 100% de originele show… the sound, the looks, and the hardest rock n roll on this planet !!
En als 3e band een Gloednieuwe Bon Jovi tribute uit italie : BAD MEDICINE (IT).Bad Medicine brengt een show die zo dicht mogelijk bij de originele Bon Jovi komt, dat zie je in elk detail, met de geluiden, het uiterlijk en de stijl van de gouden jaren van Glam Rock! De inyour face luide jaren 80-opstelling van de band maakt hun shows uniek, energiek en onmisbaar. Ze maken het mogelijk om de emoties opnieuw te beleven van de mooie en krachtige liedjes van Bon Jovi vroege albums.. Alle 3 de tributes zijn Headliner waardig op een tribute festival als dit, dus vanaf de eerste noot gaat er direct vol het gas op in Oppe Ruiver… Zorg dat je erbij bent en haal je kaartje… BE Quick or Be Dead !!

Tickets in de voorverkoop: € 16,- (incl servicekosten) Dagkassa: € 20,-

KLIK HIER VOOR ONLINE TICKET VERKOOP!


Voorverkoopadressen:
Sigarenmagazijn de Heide, Kaldenkerkerweg 18, Tegelen
Primera, Hamstraat 4 , Roermond
Boekhandel van Heijster, Hoogstraat 11-13, Swalmen
Primera, Maasstraat, Venlo
Zalencentrum de Schakel, Reuver