29-9-2018 The Boss en The Man in Black

Beste Bruce Springsteen en Johnny Cash fans,
Er zijn nog tickets verkrijgbaar…. info@zalencentrumdeschakel.nl Omdat wij helaas genoodzaakt waren door familieomstandigheden om het optreden van zaterdagavond 13 januari 2018 van Erwin Nijhoff & Band en Rocco Oosterman te annuleren hebben we toen een nieuwe datum kunnen regelen.
De nieuwe datum is ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2018. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
De gekochte entreekaarten blijven geldig.
Onder de delers van dit bericht verloten we een DVD van Johnny Cash “A Concert Behind Prison Walls “ en diverse cd's van Bruce Springsteen de komende weken. Zaterdag 1 september worden de eerste winnaars bekend gemaakt.

Voorverkoopadressen:
Sigarenmagazijn de Heide, Kaldenkerkerweg 18, Tegelen
Primera, Hamstraat 4 , Roermond
Boekhandel van Heijster, Hoogstraat 11-13, Swalmen
Zalencentrum de Schakel, Reuver
Of bij: www.ticketexpress.nl